Datum objave: 08. Siječanj 2015

Svaka čast: Zgrada autobusnog kolodvora u Šibeniku obnavlja se prvi put nakon izgradnje!

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradski parking d.o.o. obnavlja fasadu na zgradi Autobusnog kolodvora u Šibeniku i to u nekoliko faza. Prva je uređenje fasade na dijelovima koji su posebno oštećeni te su na taj način prijetnja korisnicima autobusnog kolodvora i slučajnim prolaznicima.

Zgrada Autobusnog kolodvora nije bila obnavljana od izgradnje kolodvora 1973. god.

Nakon objavljenog pozivnog natječaja izabran je izvođač radova Munio projekt d.o.o., a vrijednost investicije u prvoj etapi obnove zgrade iznosi nešto manje od 500 000 kuna
Gradski parking d.o.o. u cijelosti sam snosi troškove.

Gradski parking d.o.o. kupnjom autobusnog kolodvora u lipnju, 2003. god. širi svoju djelatnost, te na taj način osigurava da taj vrijedan strateški objekt i kolodvorska djelatnost ostanu u vlasništvu i pod upravljanjem grada Šibenika.

 

„Praksa društveno odgovornog poslovanja već je godinama dio ukupne poslovne politike Gradskog parkinga d.o.o. Stoga s pravom možemo reći da je Gradski parking d.o.o. i na ovaj način promovira društveno odgovorno poslovanje – svojim osnovnim poslovnim aktivnostima, kroz ulaganja u zajednicu te očuvanjem vrijedne imovine društva koja je na dobrobit svim građanima Šibenika“, ističe Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.

 

Iz kategorije: Vijesti