Datum objave: 29. Prosinac 2014

„Toverna“ Društva „Fortica“ na Starom pazaru poziva na doček 2105. na otvorenom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Težačka šibenska „Toverna“ koju je krajem studenoga Društvo „Fortica“ otvorilo na Starom pazaru ponudila je Šibenčanima doček 2015. godine na otvorenom.

 

Kako smo doznali od Marije Vrcić voditeljice projekta oživljavanja šibenske tradicije konoba, toverni, pučke spize i težačke baštine te revitalizacije Starog pazara, doček 2015. godine na otvorenom ispred „Toverne“ zamišljen je kao ugodno druženje uz pjesmu i spizu s gradela – srdele, bržole i kobasice, domaće vino, kuhano vino te pečenu prasetinu, francusku salata i fritule.

„Pozivamo sve Šibenčane koji vole druženje i žele dočekati 2015. u dobrom društvu, uz pjesmu i ćakule, onako kako se to radilo nekada.“ Kaže Marija Vrcić.

Za doček Nove godine ispred „Toverne“ Društva „Fortica“ nije zamišljen neki posebni program. Riječ je o prigodnom druženju za koje su organizatori osigurali dovoljno domaće spize i pića te dobru glazbu što bi moglo biti sasvim dovoljno za Šibenčane koji se još nisu odlučili na koju bi novogodišnju feštu mogli poći.

 

Iz kategorije: Vijesti