Datum objave: 11. Prosinac 2014

Radovi na uređenju Bosanske ulice napreduju, asfalt će se postaviti do Božića

Diana Ferić
Diana Ferić

Zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika mr.sc. Danijel Mileta, zajedno s predstavnicima izvođača radova, firme Sarađen d.o.o., obišao je jutros gradilište križanja Bosanske ulice i Ulice Stjepana Radića, gdje su u tijeku radovi na kolničkoj konstrukciji i nogostupu.

 

'Izuzetno sam zadovoljan zatečenim stanjem, naziru se konture nogostupa i ceste te će do kraja sljedećeg tjedna sama Bosanska biti asfaltirana s riješenim nogostupom putem urbanih betonskih kocki. Uređenjem križanja ovom dijelu grada će se definitivno podići vrijednost i želja mi je da ovoj kvart bude ogledan primjer rješavanja gradska prometna infrastruktura.“, rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta, naglasivši da je ipak najvažnije da su i građani zadovoljni dinamikom radova i organizacijom gradilišta.

 

'Strahovali smo možebitnih prometnih zagušenja uzrokovanih radovima, no gužve se događaju uglavnom pri potrazi za parkirnim mjestom. Samim stanarima je u večernjim satima omogućeno da dođu blizu svojih zgrada. Očekujemo više prometnih problema iza Nove godine kada će se odvijati radovi duž ulice S. Radića te će kontinuirano jedan trak ceste biti zatvoren.', rekao je Mileta pohvalivši organiziranost izvođača radova.

 

'Izvedeni su radovi na instalacijama; i to zamjena vodovodne mreže, elektro – instalacija i oborinske odvodnje. Otežavajuća okolnost koja utječe na dinamiku jest velika količina kiše koja je u prošli tjedan potpuno onemogućavala izvođenje radova. U dogovoru s predstavnicima Grada radit će se subotom i nedjeljom kako bi se rokovi ispoštovali.', kazao je Marko Sarađen iz Sarađen d.o.o.

 

Iza Nove godine započinju radovi na privozu prema plavom neboderu i samoj Ulici Stjepana Radića. Završetak radova na križanju Bosanske i ulice S. Radića predviđen je krajem veljače.

Iz kategorije: Vijesti