Datum objave: 02. Prosinac 2014

FOTO DANA: "Barunov" rajski vrt

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Kao u stvarnom rajskom vrtu stabla naranči, limuna i mandarina u dvorištu restorana i vilu „Barun“ u Podsolarskom urodila nevjerojatno obilno i obitelji Gluić darovala krupne, jedre i zdrave plodove koji plijene ljepotom.

Kako smo doznali od Petra Gluića koji danas restoran "Barun" uspješno vodi sa svojim sinom Matom, naranče, mandarine i limuni u njihovom vrtu i inače donose izdašan urod i krupne plodove no ove je godine vjerojatno zahvaljujući obilnim kišama i toplom vremenu urod upravo prebogat. Grane limuna doslovno se savijaju pod teretom plodova, mandarine su krupne poput dječjih lopti, a plodovi naranče vise s grana poput velikih, teških grozdova. Prizor koje u ovako poznu jeseni na pragu zime dočekuje goste u njegovanom vrtu uz restoran i vile s apartmanima istinski oduševljava i inspirira.

Ako ne bude nekih nepogoda sva ta ljepota mogla bi dočekati goste za koji od 5. prosinca restoran „Barun“ organizira svoje tradicionalne dane bakalara po kojima je postao nadaleko poznat. a.d.v.

Iz kategorije: Vijesti