Datum objave: 14. Listopad 2014

Počele pripreme za uređenje križanja na Baldekinu, uklonite vozila iz Bosanske

Diana Ferić
Diana Ferić

Počele su pripreme za uređenje križanja Bosanske ulice i Ulice Stjepana Radića pa iz gradske uprave pozivaju sve građane da od danas ne parkiraju svoje automobile  u Bosanskoj ulici, od križanja do nebodera na vrhu te ulice. U dogovoru s Gradskim parkingom d.o.o. od 15. listopada 2014.  osiguran je zamjenski parking na nogostupu u Ulici Stjepana Radića nasuprot  sportske dvorane  Baldekin.

 

U sklopu priprema za uređenje raskrižja bit će izgrađena vodoopskrbna premosnica u Bosanskoj ulici budući da će se obnavljati i vodovodna mreža koja je postavljena ispod te ulice.

 

Ugovor o uređenju križanja Ulice Stjepana Radića i Bosanske ulice bit  potpisan u četvrtak, 16. listopada s tvrtkom Sarađen koja je izabrana u postupku javne nabave kao najjeftiniji izvođač. Radovi će trajati 100 dana, provodit će se u nekoliko faza, a ugovorena vrijednost je 2,7 milijun kuna.

Predviđeni su  semaforizirano križanje, nogostup duž Bosanske ulice  i novi ulaz u naselje Andrije Hebranga,a bit će obnovljena i infrastruktura koja je postavljena ispod Bosanke ulice.

 

Ujedno Vas pozivam da popratite potpisivanje ugovora Ugovora o javnoj nabavi radova- rekonstrukcija križanja Radićeve i Bosanske ulice, između Grada Šibenika i tvrtke Sarađen d.o.o. u četvrtak, 16. listopada 2014. u 9,30hu Uredu gradonačelnika Grada Šibenika.

 

Iz kategorije: Vijesti