Datum objave: 10. Srpanj 2014

FOTO: Večeras otvara klub Makari koji će promijeniti lice plaže Banj

Nina Medić
Nina Medić

'Feel the difference' tj. 'osjeti razliku' moto je novog šibenskog kluba Makari, smještenog na plaži Banj koji večeras svečano otvara svoja vrata posjetiteljima. Upravo nešto drukčije i različito, kako slogan kaže, bi trebao dobiti Šibenik otvorenjem tog kluba. Barem tako smatra vlasnik Anton Dobra.

„Šibeniku fali klubova za izlazak, a ovaj klub bit će na svjetskom nivou i uvelike će obogatiti ugostiteljsku ponudu Šibenika“, smatra Dobra. Klub je uređen u 'fansi' industriale dizajnu. „Moram priznati kako nam je dizajnerica Franka Baranović uvelike pomogla kod davanja ideja za uređenje kluba, ali dosta toga smo i sami posložili.“

Plaža Banj tako će dobiti sasvim novu dimenziju, no Dobra ne smatra kako će otvaranje, kako ga neki nazivaju 'Zrća u malom', spriječiti da na Banju uživaju i obitelji s djecom. „Preko dana imati ćemo puno sadržaja namijenjenih upravo djeci. Kroz jutro ćemo imati dječjeg animatora i dječje radionice, a popodne je veliki naglasak stavljen na sport. U subotu će se tu odvijati Jadranske igre, a organizirat ćemo i prvenstvo u odbojci i još svašta“, najavio je Anton Dobra.

Na pitanje hoće li to biti pravi šminkerski klub ili će se ipak moći doći i u malo ležernijem izdanju, Dobra odgovara: „Uvijek će se moći doći u starkama, ali neki dress code će postojati.“

Na večerašnjem partyju otvorenja nastupiti će saksofonist Ivan Škvorc, poznati duo DJ Rendell Moreno & Giancarlo Brunello na harmonici, uz fire show i glamurozni izlazak Makari artista i ujedno glavne atrakcije večeri, plesačice First ladies.

Klub će od 21 sat biti otvoren za posebne goste dok u 23 sata ulaz otvara za sve posjetitelje. 

Iz kategorije: Vijesti