Datum objave: 09. Srpanj 2014

FOTO: Šibenska publika ovacijama ispratila 2Cellos nakon dva bisa

Nina Medić
Nina Medić

Prvi nastup 2Cellos-a u Šibeniku, održan večeras na tvrđavi sv. Mihovila, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Tribine tvrđave bile su večeras prepune, a obrade pop i rock klasika na noge su podigle sve prisutne.

Koncert je počeo laganim ritmovima, dok su u nastavku, kako je kazao i sam Stjepan Hauser, počeli svirati 'prave stvari'. Iako su prevladavale rock obrade grupa Coldplay, U2 i AC/ DC, na repertoaru su se našli i Sting, Prodigy, Rihanna...

Tijekom sat i pol vremena svirke, publika je sjedila svega 20ak minuta. Na 'I can't get no satisfaction' Rolling Stonsa svi su se pošteno rasplesali. Osim izvrsne glazbe publiku je osvojio i Stjepan Hauser svojim humorističnim doskočicama između pjesama, ali i bubnjar Dušan Kranjc kojem je publika skandirala 'Dule, Dule“.

„Očito vam se ne ide doma gledati utakmicu. Pa dobro, onda vam evo još“, kazao je Luka Šulić nakon povratka na prvi bis. Ali publici ni nakon toga nije bilo dosta pa su se 2Cellos i Dušan kranjc dva puta vraćali na bis.

Odlična atmosfera, neporeciv italent i energija mladih violončelista te odlična komunikacija s publikom koja je stvorila obilje pozitivne energije obilježila je večerašnji nastup 2Cellosa na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku.

Iz kategorije: Vijesti