Datum objave: 07. Srpanj 2014

FOTO: Dobar odaziv Šibenčana na koncert Kamenčića 'Za njihov osmijeh'

Nina Medić
Nina Medić

Gledalište na ljetnoj pozornici ispred šibenske katedrale bilo je večeras ispunjeno gotovo do posljednjeg mjesta povodom humanitarnog koncerta 'Za njihov osmijeh' u organizaciji Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Šibensko-kninske županije 'Kamenčići'.

Večerašnji jubilarni, 10. koncert Kamenčića, od kojeg sav prihod ide udruzi za pomoć uključivanja njihovih korisnika u zajednicu, otvorio je plesni ansambl Sjene čiji je dimnjačarski ples pobrao simpatije publike. Uslijedio je nastup Gorana Karana kojeg nisu omeli ni manji problemi sa zvukom, dapače, njegova vokalna improvizacija oduševila je sve nazočne pa je Karan zaradio ovacije publike.

Za pravi rock doživljaj večeri pobrinula se grupa 'Razlika' iz Zagreba koju čine slijepe i slabovidne osobe, a koji su svojim nastupom dokazali i pokazali koliko je u životu bitna snaga volje. Njihov nastup oduševio je i Harija Rončevića koji je kazao kako osobe s posebnim potrebama često pokažu da uz puno volje i truda mogu i više od ostalih.

Koncert 'Za njihov osmijeh' je zatvorila Meri Cetinić koja je nastupila sa svojom kćerkom Ivanom Burić. Cijeli program su vodili šibenski glumci Franka Klarić i Jakov Bilić.

 

Iz kategorije: Vijesti