Datum objave: 04. Lipanj 2014

FOTO: Uoči sezone kupanja uređuje se i kupalište Jadrija

Nina Medić
Nina Medić

Šibensko gradsko kupalište Jadrija uređuje se u skladu s najavama iznijetim na hodajućem kolegiju u ožujku. Na Jadriji će biti uređen novi betonski obalni zid platoa kod kabina , ograđeno spremište iza restorana, postavljen rukohvat od inoxa na betonskim stepenicama ulaza u more kod kabina i očišćene postojeće metalne stepenice u moru. 

Postavit će se i novih 6 klupa od kamena i betona u Guštinoj vali i na platou kod kafića, izgraditi betonski obrub korita na križanju prilaznih cesta kod Guštine vale, a izgradit će se i betonski  boksevi za smještaj 20 kontejnera otpada na parkiralištu. Poravnat će se i žala na plažama. Ukupna vrijednost radova iznosi oko 155.000 kuna, a radove izvodi firma Čigra-kop d.o.o.

 „Niti jedna gradska četvrt ili mjesni odbor neće ostati zapostavljen, unatoč činjenici što nam država iz mjeseca u mjesec ukida naše dosadašnje izvore sredstava. U komunalnoj sferi su potrebe uistinu velike, puno je problema, no to nas ne obeshrabruje već, naprotiv, daje nam poticaja da prionemo još snažnije poslu.“, kazao je mr.sc. Danijel Mileta zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika.

Radovi bi trebali biti dovršeni do kraja sljedećeg tjedna.

Iz kategorije: Vijesti