Datum objave: 19. Svibanj 2014

Loš uspijeh u školi odveo 17 - godišnjaka u smrt?!

Diana Ferić
Diana Ferić

Sedamanaestogodišnjak koji je danas poslijepodne, skokom s  9. kata ležećeg nebodera na Baldekinu, namjerno okončano život bio je polaznik drugog razreda nautičkog usmjerenja Prometno - tehničke škole u Šibeniku, a na to su ga, kažu njegovi prijatelji, nevele loše ocijene u školi. Mladić  je živio s obitelji na Šubićevcu, a u ležeći neboder je očito došao s namjerom da se ubije. Policija nije o tom događaju još ništa službeno priopćila, a očevid je trajao sve do večeri.

 

Objavljeno ranije:Mladić, po neslužbenim informacijama star 17-18 godina,bacio se ili je pao s balkona 9. kata ležećeg nebodera na Trgu Andrije Hebranga danas oko 16.30 sati, na strani zgrade koja gleda na dječje igralište. Očevidci kažu da su reagirali tek kada su čuli jak udarac o tlo. Prolaznik  pokraj kojeg je pao doživio je šok.

Mladić, kako doznajemo, ne živi u tom kvartu, ali neki od stanari koji su se okupili kraj mjesta tragedije kažu da su ga tu znali viđati. Navodno je imao na leđima školsku torbu.  Jedan od stanara zgrade kaže  kako ga je vidio na 9. katu i pitao što radi,a da mu je on odgovorio da čeka prijatelja.  No kako ga nitko od stanara ne poznaje sve navodi na to da je u zgradu došao upravo s nakanom da  se ubije.Očevid je u toku.

Neslužbeno doznajemo da majka nesretnog mladića radi u Domu zdravlja kao medicinska sestra, a vijest o tragediji zatekla ju je na seminaru u Zagrebu.

Iz kategorije: Vijesti