Datum objave: 07. Svibanj 2014

Solarisov hotel Jakov uvršten među 10 najboljih europskih hotela u 2014. godini

Diana Ferić
Diana Ferić

Ugledni europski portal za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu ZOOVERA,na temelju ocjena svojih korisnika, svrstao je Solarisov hotel Jakov na 9 mjesto na listi 10 najboljih hotela europskih hotela u 2014. godini, priopćili su iz Solaris Beach Resorta. Taj portal svakodnevno posjeti 400 000 ljubitelja putovanja dijeli svoje iskustvo te ocjenjuje i preporučuje brojne turističke destinacije diljem svijeta kojih je na njemu preko 200.000.

Ocjena 9,45 od ukupnih 10 bodova donijela je Solarisu I Hotelu Jakov to prestižno priznanje i smjestila ga u zavidno društvo 10 najboljih europskih hotela, gdje su se našli i hoteli iz 10 različitih europskih turističkih zemalja.

“Prestižna nagrada za naš Hotel Jakov*** koji je zauzeo vrijedno 9 mjesto na listi najboljih europskih hotela samo je potvrda da Solaris kroči ispravnim turističkim putem. Nagrade i priznanja Solaris dobiva iz različitih turističkih sfera – od same struke do krajnjih korisnika usluga i proizvoda Solarisa, ogledalo su dugogodišnjeg kontinuiranog rada na Solarisovom turističkom proizvodu. Posebno sam ponosan na hotelsko osoblje koje čini dušu ovog hotela “, ponosno je komentirao Slavko Burazer - direktor Solaris hotela Jakov.

Solaris Beach Resort sa svojih 5 tematskih hotela, vilama i apartmanima, nagrađivanim autokampom te yacht marinom, najveća je hotelska kuća u Dalmaciji. Zahvaljujući neprestanim ulaganjima i obogaćivanju sadržaja, poput novouređenog hotela Ivan, novog Aqua parka- prvoga na Jadranu te brojnim atrakcijama poput jedinstvenog Dalmatinskog Etno sela, piratskog Legend cluba, prostranih plaža te brojnih drugih sadržaja, Solaris Beach Resort svakom gostu nudi nešto po vlastitom izboru.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: