Datum objave: 21. Ožujak 2014

Pozdrav proljeću uz stihovima plaćenu kavu

Nina Medić
Nina Medić

Nema boljeg načina za provesti prvi dan proljeća nego u omiljenom kafiću uz kavu, a kada je kava besplatna užitak je još veći. Svi koji su danas odlučili popiti kavu u određenim šibenskim kafićima imaju priliku platiti-stihovima! Ipak, nekima bi besplatna piva sjela bolje od kave. „Da pišem stihove za besplatnu pivu, inspiracija i sreća bila bi veća“, prigodno je napisao Marko sjedeći s prijateljem u  Azimuta, ali umjesto u kavi uživajući u pivi.

O čemu se zapravo radi? Julius Meinl, brend kave koji inspirira pjesnike još od 1862. predstavio je 3. ožujka 2014. godine 'Poetry projekt', zanimljivu i edukativnu kampanju u kojoj želi potaknuti na otkrivanje i prepoznavanje poezije u svakom trenutku kada se susretnemo s njom. Tako će se danas stihovi uz kavu pisati na 250 različitih lokacija u Hrvatskoj. U Šibeniku tu mogućnost nude klub Azimut, cafe bar Enigma u Ražinama, caffe bar Majstor i Margarita na Vidicima te restoran Vijećnica.

Stoga, pronađite inspiraciju u proljeću, nađite svoje mjesto pod suncem u obližnjem kafiću, papir i olovku u ruke i uživajte!

Julius Meinl je brend koji je od svojih početaka izgrađen na načelima kulture, umjetnosti, poezije. Ni jedan drugi brend nije toliko povezan s Bečkom kulturom, s umjetničkim izražajem s ciljem promocije umjetnosti kao neiscrpne snage stvaranja novih životnih vrijednosti. Upravo zato Julius Meinl svojim potrošačima želi ponuditi još nešto, ponuditi im puno više od pukog ispijanja kave te na Međunarodni dan poezije pružiti im novo nezaboravno iskustvo da kavu plate svojom poezijom.

Koji sve kafići diljem Hrvatske mijenjaju kavu za stihove provjerite na sljedećem linku: https://www.facebook.com/juliusmeinlbonfanti/app_1397783367158250?utm_source=facebook&utm_medium=Social&utm_campaign=IS_Platite_kavu_stihom&content=darkpost

 
 
Iz kategorije: Vijesti