Datum objave: 21. Ožujak 2014

Predsjednik Josipović na kavi sa sadašnjim i bivšim gradonačelnikom Šibenika

Nina Medić
Nina Medić

Predsjednika  Jospovića koji je danas obišao tvrđavu  Barone na  poziv Društva za očuvanje kulturne baštine "Juraj Dalmatinac" dočekali su ispred  caffea Giro Espersso, gdje  je došao na kavu sa svojim domaćinima i  čelnim ljudima Grada i Županije predstavnici šibenskog SDP -a, pa i bivši gradonačelnik  dr. Ante Županović,  a sadašnji  sanacijski upravitelj šibenske bolnice te predstavnici  i štićenici Ustanove za skrb o osobama sas smetanjama u razvoju "Roman obitelj".  Anita Jakšić mu je u ime SDP -a uručila buket cvijeća. Predsjednik je popio kavu u društvo sa svojim domaćinima iz "Jurja Dalmatinca" te županom Goranom Paukom  i gradonačelnikom  Burićem , a  s njima je sjedio i bivši gradonačelnik Županović.

 

Objavljeno ranije:Posjet Šibeniku  Ivo Josipović počeo je jutros sastankom  s čelnim ljudima Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika, u Uredu gradonačelnika.

Josipović je nakon sastanka novinarima  kazao kako ga raduje što je čuu neke  pozitivne rezultate ukazuju na to kako Šibenik zadnjih godina napreduje te u tom pogledu može biti zadovoljan, međutim kako ostaje još mnogo toga za napraviti. Nakon sastanka s čelnicima, predsjednik Josipović krenuo je u društvu predstavnika Društva za očuvanje povijesne baštine „Juraj Dalmatinac“, u obilazak tvrđave Barone koja će biti uređena i na njoj osmišljena turistička ponuda prema projektu tog društva koji će financirati EU.

Današnji posjet Šibeniku predsjednik je iskoristio da se sastane i sa svojim dobrim prijeteljem, profesorom Ivom Livakovićem.

 

Iz kategorije: Vijesti