Sidebar Menu

Datum objave: 01. Ožujak 2014

SPORTSKI TURIZAM: Hrvatska veslačka reprezentacija i njemački veslači u Zatonu

Diana Ferić
Diana Ferić

Veslačku stazu u Zatonu ni ove godine za trening i pripreme nisu zaobišli hrvatski reprezentativci.  Među njima je i olimpijski četverac na pariće u sastavu David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković.

 

Članovi hrvatske vaterpolske reprezentacije ovih dana vrijedno treniraju u Zatonu, a pridružili su im se i veslači iz Njemačke. „Mi smo ovdje svake godine od 1975., od kada je uređena staza pred Mediteranske igre, a tu su od tada i kolege iz Njemačke.“, kazao nam je Srećko Šuk, izbornik hrvatske veslačke reprezentacije. Tridesetak veslača je smješteno u Vodicama, a jednako toliko u Skradinu no veslačka staza u Zatonu im je svakodnevna ruta.
 

U uvali u kojoj je smješten hangar, u kojem su nekad veslači bili i smješteni vezeno je sve više jahti i jedrilica, pa se pitaju hoće li tu niknuti neko službeno privezište pa možda i marina i istisnuti ih s te tradicionalno veslačke lokacije s koje startaju i na kojoj pripremaju i drže svoje brodovd.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam