Datum objave: 14. Veljača 2014

FOTO: Pomama za ružama i poklonima za Valentinovo kod starih i mladih

Nina Medić
Nina Medić

Ljubav je u zraku na ulicama Šibenika i izgleda da je malo tko smetnuo s uma da je danas Valentinovo te kako bolju polovicu valja obradovati prigodnim poklonom. Najviše njih ipak ide na sigurno pa kupuju ruže, ali idu i druge vrste cvijeća i razni buketi koje danas možete kupiti po povoljnim cijenama. Od prodavačice Ane doznajemo kako podjednako kupuju i muškarci i žene. „Cvijeće ide odlično, a uopće nema pravila, svi kupuju svima!“. Pitali smo jednu gospođu koja je kupila prekrasan buket da li je to za muža, ali smo dobili neočekivani odgovor: „Nije nego za mene.“  Uostalom, zašto čekati da vas razveseli netko drugi?

Tradicija dijeljenja ruža u poznatoj drogeriji marketu 'dm', ove godine je ipak izostala. „Ove godine ne dijelimo ništa, ali imamo parfeme po jako povoljnim cijenama tako da idu odlično. Neki pitaju za savjet ali većina dolazi s fiksnom idejom i to kupi,“ rekla nam je ljubazna prodavačica Anita.

Ako se još niste sjetili kupiti nešto, još ima dovoljno vremena do kraja dana. Parfem, ruža, buket,  ljubavno pismo ili možda neka romantična gesta sigurno će upaliti i izmamiti vašoj voljenoj osobi osmijeh na lice.

Video

Iz kategorije: Vijesti