Datum objave: 28. Siječanj 2014

Snježne radosti: Bijeli pokrivač prekrio Šibenik i izmamio djecu na ulice

Nina Medić
Nina Medić

Gust snijeg počeo je padati oko 18 sati u Šibeniku, ali ovaj puta nije iznenadio sve dežurne službe koje su odmah izašle na teren. Većih problema, osim nekoliko manjih prometnih zastoja zbog vozača bez zimskih guma koje je snijeg zatekao na cesti, nije bilo. Do 21 sat sniježni pokrivač  bio je debel oko pet - šest centimetara.

Djelatnici Cesta Šibenik već su na terenu, odnosno u ophodnji gradskih prometnica. Zasad se solju posipaju samo ulice s većim nagibom, javljaju Komunalni redari koji će i dalje pratiti stanje na terenu. Kako već dolaze i brojni upiti o mogućem otkazivanju nastave, sve će ovisiti o daljnjem razvoju vremenskih (ne)prilika. Ukoliko snijeg nastaviti padati cijelu noć i zalede ceste i trotoari, o eventualnom otkazivanju nastave odluka će biti donesena ujutro u 7 sati. Ipak, zasad nema razloga za preuranjenom odlukom vezano uz školu, priopćili su na Facebook stranicama Grada Šibenika.

Naravno, najveće oduševljenje, bijeli pokrivač izazvao je kod djece koja su usprkos niskoj temperaturi odmah pohrlili na grudanje!

Trenutna temperatura u Šibeniku se približava nuli, dok je na Šubićevcu već pala ispod nule.

Iz kategorije: Vijesti