Datum objave: 27. Siječanj 2014

Ražine uskoro dobivaju sustav odvodnje otpadnih voda

nm
nm

Šibenski vodovod zaključio je ugovor  vrijedan 10 milijuna eura s bankom EBRD  kojim će se realizirati projekt izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda jugoistočnog dijela grada Šibenika koji će ići preko Podsolarskog, Mandaline,Gornjih i Donjih Ražina i Poda. Ponude za izvođača ovih radova otvorit će se 23. Ožujka, a već je pripremljena sva dokumentacija i pribavljene sve dozvole za taj veliki projekt.

„Radovi počinju uskoro, a projekt će uključiti gradnju centralne crpne stanice u Ražinama, tlačnih cjevovoda, fekalne kanalizacije zone Podi i područja Ražina, fekalna kanalizacija zone Podstolarsko te kanalizacijski kolektor industrijske zone Ražine do crpne stanice Mandalina“, najavio je na današnjoj press konferenciji Miho Mioč, direktor šibenskog Vodovoda i odvodnje.

„Ovim projektom napokon se rješava jedan od egzistencijalnih problema, rješava se problem vode i odvodnje kako i priliči jednoj od zemalja članica EU i završava se priča o septičkim jamama“, rekao je na današnjoj press konferenciji Željko Burić, gradonačelnik Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti