Datum objave: 25. Siječanj 2014

Večeras zabava uz PlayOne Live Act u klubu Inside

Diana Ferić
Diana Ferić

PlayOne je sastavni dio svakog dobrog klupskog programa koji iza sebe ima niz klupskih hitova koji su obilježili top liste u Hrvatskoj i inozemstvu. Samostalni projekt DJ Fresh Jaya i D'Knocka u suradnji s etabliranim hrvatskim i inozemnim vokalistima PlayOne producentski potpisuju kompilacije Papaya Day & Night Vol. 1 - Vol. 5, niz remixeva za hrvatske i inozemne izvođače te brojna glazbena izdanja.

Osim što su osnivači "Papaya Day & Night festivala", također su vlasnici glazbenog labela i booking agencije - Liveinthemix music. Njihovi glavni audio i video studiji smješteni su u Hrvatskoj u Zagrebu te u Nevadi u Las Vegasu, najvećem svjetskom centru zabave.

Kao producenti i autori dosad su surađivali s nekim od najvećih imena hrvatske glazbene scene (Ninom Badrić, grupom Divas, Tonyjem Cetinskim, Cubismom, Bolesnom Braćom i dr.) te mnogim velikim svjetskim izvođačima poput Barbare Tucker, Petera Granta, Micka Hucknalla iz grupe Simply Red, poznatog glazbenog producenta i dobitnika nagrade Grammy - Andyja Wrighta i dr. 2014. godinu započinju kao sudionici svjetskog humanitarnog projekta "We can heal", čija je jedna od začetnica njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker.

 Nastup PlayOnea čini kombinacija DJ Fresh Jayeve i D`Knockove live izvedbe s gostujućim vokalistima i instrumentalistima (sax, gitara ili konge). To je izuzetno dinamičan, ujedno i komercijalan house set. Za warm up pobrinut će se Dj Johnny I. i Dj Soundlab (mlade snage u dolasku).

 Budući da je DJ Fresh Jay svjetski priznati DMC DJ, koji je 7 godina zaredom bio među Top 10 DJ-a u svijetu, a D'Knock priznati glazbeni producent, performans PlayOnea predstavlja poseban glazbeni događaj. Uz specijalnog gosta vokalista i instrumentalista tu su i atraktivne plesačice First entertainment dance group koje posebnom kostimografijom i performansom svaki puta ostavljaju bez daha sve prisutne. Uz sve to,sve prisutne goste Šibenskog Inside kluba večeras očekuje veliki Jameson party,a simpatične hostese pobrinut će se da gosti osim promo cijena odnesu i poneke nagrade sa sobom.

 Cijena ulaznice je 30 kuna, a party počinje u 23 sata.

Iz kategorije: Vijesti