Datum objave: 14. Siječanj 2014

U Primoštenu ukradeni akumulatori vrijedni nekoliko tisuća kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Još jedna teška krađa počinjena je u Primoštenu, gdje je nepoznati počinitelj provalio u radni stoj tvrtke iz Splita i ukrao akumulatore vrijedne oko par tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Obavljenim očevidom u Primoštenu, gdje je  nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Zagreba, o čemu smo izvijestili utvrđeno je da je ukraden novac, dok je u mjestu Stupin Čeline kod Rogoznice nepoznati počinitelj oštetio ulazna vrata trgovine tvrtke iz Omiša. Protiv nepoznatog počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.  

Očevid je obavljen i na mjestu požara u Šibeniku u Ulici Ante Starčevića od 12. siječnja je utvrđeno da je uzrok požara toplinska energija, a pričinjena šteta je procijenjena na oko nekoliko tisuća kuna. O ovom događaju će biti izviješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. 

Iz kategorije: Vijesti