Datum objave: 13. Siječanj 2014

Šibenski komunalni redari dobili uniforme

Diana Ferić
Diana Ferić

Komunalni redari u Gradu Šibeniku od danas  rade  u uniformama koje im je osigurao Grad Šibenik. Koštale su 20.000,00 kn izradila ih je tvrtka Terabon iz Drniša. Sastoji se od hlača, cipela, košulja, džempera i jakni. Koristit će ih ukupno pet komunalnih redara, koliko ih je u Gradu Šibeniku.

„Komunalno, kao i prometno redarstvo vrlo je važan segment rada Gradske uprave i prema efikasnosti vašeg rada procjenjuju nas drugi, prije svega naši građani. Istina je da nisam dosada bio zadovoljan s rezultatima rada službe, ali zajedno s vama želim tu praksu promijeniti. Uniforme će vam dati ozbiljnost i prepoznatljivost u radu i olakšati vam posao, a pojačat ćemo i sustav praćenja evidencije vašega rada. Dugoročno gledano, siguran sam da ćete biti zadovoljni i vi i građani.“, kazao je gradonačelnik dr. Željko Burić u jutrošnjem razgovoru s komunalnim redarima.

Krajem listopada prošle godine uniforme su dobili i prometni redari. Gradska uprava smatra kako će u novim uniformama komunalni i prometni redari biti lako prepoznatljivi građanima, čime će se poboljšati komunikacija s građanima, ali i povećati svijest o njihovu radu. Uniforme su propisane pravilnikom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, a sredstva za njihovu kupnju osigurana su proračunom za 2014. godinu.

 

Iz kategorije: Vijesti