Datum objave: 10. Siječanj 2014

Koncert Kiše Metaka večeras u klubu Papagaj

Diana Ferić
Diana Ferić

Klubovi i caffe barovi u Šibeniku pobrinuli su se za dobar provod i ovaj petak, pa tako svi koji se ne mogu odlučiti gdje izaći ili izaći uopće ili ne, evo nekih prijedloga.

Popularna rap skupina Kiša Metaka iz Splita nastupa po prvi put u Šibeniku i to u klubu Papagaj na Šubićecu. U svom relativno kratkom djelovanju (uživo nastupaju u zadnjih pola godine) održali su niz zapaženih nastupa diljem cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Rasprodali su redom koncerte u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu, a 10. siječnja datum je  rezerviran za nastup u šibenskom klubu Papagaj. Trojac repera (Vojko Vrućina, Krešo Bengalka i Vuk Oreb) uz pomoć DJ VRH-a koji ih prati na playerima, uživo će predstaviti svoj album prvijenac jednostavnog naziva Kiša Metaka.

Koncert počinje u 22 sata. Za zagrijavanje bit će zadužen domaći Bass Matters Soundsystem, a poslije koncerta Kiše na bini ostaje DJ VRH koji će do 4 sata ujutro rasplesati publiku, a karte se danas mogu kupiti na ulazu u klubu Papagaj po cijeni od 30 kuna.

Caffe bar Domald u Docu ugošćuje dvojac Nino Nimac & Vojo Markovic. Koncert počinje u 22.00 h, ulaz je slobodan.

U klubu Inside je večer hitova s DJ Sammyjem od 23.00 sata.

Iz kategorije: Vijesti