Datum objave: 09. Siječanj 2014

Maloljetnici iz Knina počinili niz krađa, provale i krađe diljem županije

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvojica maloljetnika iz Knina počinili su niz teških krađa tijekom prosinca prošle godine. Maloljetnici se sumnjiče da su tijekom prosinca prošle i siječnja ove godine u Kninu provalili u trgovinu iz koje su otuđili slatkiše, sokove i nadzornu kameru, te u ugostiteljski objekt iz kojeg su otuđili alkoholna pića, a početkom siječnja ove godine da su provalili u obiteljsku kuću iz koje su otuđili tehničke predmete. Prema maloljetnicima će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Također u Kninu u Medačkoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u crkvu iz koje su otuđeni predmeti koji služe u vjerske svrhe,a nastala je manja materijalna šteta.

Još jedna provala dogodila se u Pirovcu u ulici Punta gdje je nepoznati počinitelj provalio u kuću 79-godišnjeg mještanina iz koje je otuđeno pokućstvo, a nastala materijalna šteta je par tisuća kuna.

S računa 69-godišnjakinje iz Pirovca nepoznati počinitelj je tijekom studenog i prosinca prošle godine u Vodicama na bankomatu u više navrata podizao manje novčane iznose.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu , a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja ovih kaznenih djela.  

Iz kategorije: Vijesti