Datum objave: 08. Siječanj 2014

Potraga za vandalom koji razbacuje smeće po Šubićevcu

Diana Ferić
Diana Ferić

Nepoznati počinitelj je u nekoliko navrata je na Šubićevcu u noćnim satima vadio odložene vrećice za otpatke iz kontejnera te ih istresao uokolo i tako napravio nered, onečistio okoliš a djelatnicima Gradske čistoće uvelike otežao posao. O cijeloj priči građani Šubićevca izvijestili su Upravni odjel za komunalne djelatnosti Grada Šibenika te je nakon toga zatražena i pomoć od Policijske uprave Šibensko-kninske.

Kako je, temeljem članka 86.Odluke o komunalnom redu zabranjeno prebiranje i prekapanje po otpadu u kontejnerima, kao i odnošenje i rasipanje otpada, Komunalni odjel Grada Šibenika već je, u suradnji s policijom,  pokrenuo postupak otkrivanja počinitelja te će, s Gradskom čistoćom i predstavnicima Gradske četvrti Šubićevac,  pokušati zajednički riješiti problem, stoji u priopćenju Grada Šibenika.

Pozivaju se svi građane koji imaju informaciju o počinitelju prekršaja protiv komunalnog reda da kontaktiraju Komunalno redarstvo Upravnog odjela za komunalne djelatnosti  na broj telefona 022 431 039.

 

 

Iz kategorije: Vijesti