Datum objave: 04. Siječanj 2014

Pub kviz u Azimutu uskoro kao standardni program kluba!

Diana Ferić
Diana Ferić

Interes za prvi pub kviz u Azimutu, održan prošli ponedjeljak  u organizaciji Kluba Šibančana, iznenadio je domaćine  pa su odlučili dati još jednu šansu kvizašima sljedeći ponedjeljak 6. siječnja ali po svemu sudeći priča neće stati tu već u klubu rade na planu kako uvrstiti kviz u standardni program kluba na dvotjednoj bazi!

U Azimutu pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u kvizu i pokažu bogatstvo memorije, količinu znanja i brzinu snalažljivosti, a sve u opuštenoj atmosferi. Kviz se sastoji se od 30-ak pitanja, pokriva razne teme, od kulture i geografije do povijesti i sporta, a sve preko mnogih drugih više ili manje aktualnih tema. Sudjelovanje u kvizu je moguće isključivo u ekipama, koje mogu sadržavati najmanje dva, a najviše četiri člana. Pitanja se čitaju redom, odgovori zapisuju na prethodno pripremljeni formular, a po završetku kviza i ispravljanja formulara saznaje se redoslijed ekipa. Naravno, nakon otkrivanja točnih odgovora.

Sudjelovanje u kvizu je besplatno, a glavna nagrada je gajba pive, rezervirana za pobjedničku ekipu. Za ovu priliku pitanja sastavlja dežurna ekipa ljubitelja kviza iz Kluba Šibenčana.

Tjedna razbibriga šibenskih i ostalih studenata u Zagrebu stiže i u ponudu kulturno-zabavnog programa grada Šibenika. Pub kviz, društveno-natjecateljska manifestacija koja se Zagrebom proširila velikom brzinom, odsad u Azimutu.

 

Iz kategorije: Vijesti