Datum objave: 31. Prosinac 2013

Sve je spremno za doček Nove u Docu!

Diana Ferić
Diana Ferić

Odbrojavanje do 2014. je počelo. Stigao je zadnji dan kalendara, a Novu godinu već su dočekali  šibenski mališani u podne na Peškariji. Navečer se u 2014. godinu ulazi s koncertima u dvije kupole i nastupima isključivo šibenskih glazbenih snaga.

 Uvertira u večerašnji doček u Docu započet će u 20:30 sati. DJ program predviđen je za vrijeme između 21:20 i 21:50 sati. Točno u 22 sata na velikoj pozornici nastupa hip hop četvorka pod imenom 022, a u 22:50 jedinstveni Dok AnalogX. Band s kojim ulazimo u Novu godinu jest Ti Ritu Piri Pip, koji će svoj nastup započeti u 23:40 sati. Nekoliko minuta prije ponoći pripremit ćemo publiku za trenutak koji svi dugo čekaju. Odbrojavanje. U ponoć građane tradicionalno očekuje vatromet, a nakon što si svi čestitamo Novu godinu, Ti Ritu Piri Pip će nastaviti zabavljati publiku sve do 00:40. Zatim se na pozornicu penje grupa L'Kok, koja će dobiti svojih 40 minuta, i na kraju večeri uživamo uz Fogsellerse.

 Na drugoj pozornici, onoj na Peškariji, od 22 sata izmjenjivat će se cover bendovi Bagatini i Kost i Koža!

Za sam kraj manifestacije ekipa iz Artim produkcije pripremila je još jedno iznenađenje za sve građane u điru. Naime, i Croatia osiguranje je u điru s Novom u Docu, te svim posjetiteljima prigodno daruje novogodišnju želju u obliku atraktivnih svjetlećih lopti. Dođite po svoju loptu, ispišite na nju novogodišnju želju, darujte je dragoj osobi ili jednostavno uđite zaigrani u Novu godinu. Štand Croatia osiguranja na kojem će dijeliti atraktivne lopte nalazit će se ispred parkirališta, odnosno ispred platoa velike kupole u Docu, a sveukupno 700 svjetlećih lopti dijelit će se posjetiteljima između 21 i 24 sata!

Iz kategorije: Vijesti