Datum objave: 30. Prosinac 2013

Nova u Docu nastavlja zabavljati i nagrađivati Šibenčane u điru

Diana Ferić
Diana Ferić

Večeras od 18 sati na pozornici na peškariji u Docu zabavlja DJ STIPE JAZZY ŠIRINIĆ, a od 21 sat nagrađuju se poljupci ispod imele na Peškariji. Naime, šibenski ugostitelji odlučili su još malo počastiti svoje građane, stoga požurite po svoje besplatno piće ili pizzu. U 21:30 započinje nastup deveteročlane funk'n soul atrakcije, Dernis Jam Banda.

Danas u podne na Peškariji počeo je nastup grupe Fenix, koji je bio otkazan je zbog kiše, no zbog velikog interesa ipak je pronađen novi termin.

Svi oni koji još nisu ubacili svoj kupon s osobnim podacima i četiri različita žiga, za  nagradnu igru „Budi u điru“ mogu to još učiniti, a pobjednika ćemo saznati sutra, oko 12 sati, u sklopu dječjeg dočeka Nove godine.

Također, došlo je do male izmjene u novogodišnjem programu Nove u Docu. Naime, zbog smrtnog slučaja u obitelji članova grupe The Pulse, oni neće nastupiti na dočeku Nove godine u Šibeniku, a građani će kao uvertiru u veliki koncert šibenskih bendova imati DJ program, koji će započeti u 21 sat i trajat će sve do 21:50 sati, kada se na pozornicu penje grupa 022.

Za jučerašnju uzavrelu atmosfere pobrinuli su se Darko Relja, u sklopu gimnazijskog disca, i Čarobnjaci. 

Iz kategorije: Vijesti