Datum objave: 28. Prosinac 2013

FOTO: Šibenčani pohrlili na suncem okupanu i glazbom ispunjenu rivu

Diana Ferić
Diana Ferić

Proljetno vrijeme i blagdanski program u Docu izmamili su danas mnoštvo Šibenčana na rivu pa je za naći mjesto u nekom od kafića trebalo  puno strpljenja. Ali kome se i sjedi u kafiću kada je središte zabave peškarija gdje su se za veselu atmosferu pobrinuli dečki iz Street Life orkestra koji su izvedbom božićnih pjesama rasplesali mnoge posjetitelje. One koji su se jutros prvi našli u Docu i posjetili štand NP Krka, čekao je poklon- godišnja ulaznica za NP Krku. Za one sportskog duha, Društvo sportske rekreacije „Sport za sve“ danas je organiziralo utrku „Mala Forca“ koja je startala na šetnici sv.Ante, a završila u Docu gdje su najbrže sudionike utrke čekali pokloni NP Krke, a svi oni koji su završili utrku automatski su dobili mogućnost osvojiti automobil VW UP!

Program u Docu nastavlja večeras u 19 sati projekcijom filma o Šibeniku i mladima pod nazivom „Priča o Šibeniku“. Riječ je o projektu udruge UNIDEV-a, koji je stvoren sa željom da predstavi šibensku gradsku jezgru kroz različite aktivnosti mladih.

Ako je suditi po današnjem danu, za oživljavanje jezgre Šibenika i ne treba toliko puno truda, samo puno sunca, dobre glazbe i domaće spize.

Iz kategorije: Vijesti