Datum objave: 18. Prosinac 2013

Šibenski bendovi snimili novogodišnju pjesmu za doček "Nove u Docu"

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski bendovi 022, Ti Ritu Piri Pip, L'Kok i Dok AnalogX zajedničkim snagama snimili su novogodišnju pjesmu „Zadnji dan kalendara“, koju će premijerno izvesti na dočeku Nove godine na pozornici u Docu.

„Premda su sastavi sa samom manifestacijom „Nova u Docu“ upoznati tek nepunih tri tjedna, uspjeli su svoju kreativnost i talent još jednom pretočiti u riječi i note u ovo božićno vrijeme darivanja. Ovo je njihov poklon svima nama. Odlučni u namjeri da grad Šibenik uoči Nove godine „dignu na noge“, dečki najavljuju nova iznenađenja 31. prosinca, a ovo je samo početak velike euforije koju namjeravaju izazvati u Docu“, najavljuju organizatori Nove u Docu.

Podsjetimo, na pozornici na Peškariji nastupit će Bagatini i Kost i koža, dok će na pozornici u Docu vladati ritmovi mladih i perspektivnih mladića koji se zovu The Pulse, šibenskih hip hopera koji vole poslati snažnu poruku, ali povremeno i „pustiti glas“- 022, hipnotizirajuće opojnih L'Kok-ovaca, neponovljivog Dok AnalogX-a, svima poznatih Ti Ritu Piri Pip-ovaca i,  privlačno maglovitih, Fogsellersa.

Iz kategorije: Vijesti