Datum objave: 17. Prosinac 2013

Večeras Božićne gurmanske ćakule u Gradskoj knjižnici

Diana Ferić
Diana Ferić

„Božićne gurmanske ćakule“, okrugli stol o božićnim gurmanskim i drugim običajima na šibenskom području bit će održane večeras u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić kao dio programa Božićnih čarolija namijenjenih odraslima.O šibenskim božićnim običajima pričati će Mladen Bjažić, Ivica Poljičak, Mate Gulin, Jasminka Antić, Neva Baranović, Zdravko Pilić i svi koji se nađu u publici i požele i ono proćakulati o šibenskim navadama.Moderatori programa su Ivo Kronja i Željko Krnčević.

Večeras se nastavljaju i programi za djecu. Od večeras u igraonici gradske knjižnice s početkom u 18 sati kreće BOŽIĆNA PRIČAONICA u kojoj će četiri dana zaredom Katarina Simsig i Jasminka Antić čitati djeci prigodne božićne priče.
Djed Božićnjak i Dixieland orkestar nastavljaju svoju veselu glazbenu priču ulicama i trgovima grada od danas, 17. prosinca do ponedjeljka, 23. prosinca u vremenu od 17,30 do 19,30 sati.
Do 20. Prosinca, podsjećamo traje natječaj za najoriginalniju virtualnu poruku Djedu Božićnjaku. Adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Facebook stranicu Božićne čarolije u Šibeniku.
Predbožićni program 21. "Božićnih čarolija" završava 23. prosinca 2013. kada će Djed Božićnjak, Dixieland orkestar i klapa od 17,30 sati odraditi završni đir na trgu ispred kazališta i ulicama središta grada.
Za kraj ostaje Dječja Nova godina koja će biti organizirana u Docu 31.12.2013. od 11 sati.

Iz kategorije: Vijesti