Datum objave: 16. Prosinac 2013

"Nova u Docu" daruje WV Up, sve što trebate je popiti piće!

Diana Ferić
Diana Ferić

Organizatori manifestacije „Nova u Docu“ pripremili su još jedno ugodno iznenađenje u obliku nagradne igre. U nagradnoj igri sudjelovati mogu svi koji popiju piće u nekim od odabranih ugostiteljskih objekata u gradu, a osvojiti se može automobil Volkswagen MOVE UPI 1.0. Igra će započeti 18. prosinca i trajati sve do 30. prosinca 2013,  a glavna nagrada je rabljeni osobni automobil Volkswagen , crvene boje i vrijedan 58 tisuća kuna. Sponzori nagradne igre su Auto Centar Šibenik i Djelo d.o.o. 

Za vrijeme trajanja nagradne igre u ugostiteljskim objektima u Šibeniku, i to: „Anima Mare“, „Downtown“, „Pizzeria Forum“, „Pizzeria Zora“, „Restoran Vijećnica“, „Caffe bar Kamerino“, „Objekt Moca“, „Pivnica Liro“, „Tomaseo“, „Kanela“, „Hotel Jadran Šibenik“, „Rivica“, Pizzeria Argola“, „Restoran More“, „Moby dick“, „Spin“, „Fafarinka“, „Pivnica Toni“, „Trapula“, „Domald“, „Point Bar“, „Domino“, „Skipper“, „Chill out“, „Kazališna kavana“, „Harmonija“, „Bono“, „Pizzeria Kike“, „No.4“, „Giro espresso“, „Kavana Medulić“, „Marenda 2“, „Marenda 1“, „Vino i ino“, „Azimut“, Pizzeria Fontana“, „Stari grad Šibenik“, „Pio“, „Eni“, „Restoran Peškarija“ i „Valerija“ mogu se dobiti kuponi nagradne igre.

Svaki od navedenih ugostiteljskih objekata imati će svoj pečat nagradne igre. Prilikom kupovine jednog pića u jednom od gore navedenih ugostiteljskih objekata, kupac na kupon dobiva jedan pečat nagradne igre. Cilj nagradne igre je da svaki sudionik na jednom kuponu sakupi četiri različita pečata bilo kojeg od gore navedenih ugostiteljskih objekata. Kupon koji sadrži četiri različita pečata s popunjenim osobnim podacima sudionika nagradne igre ubacuje se u za to predviđenu kutiju, koja će se za vrijeme trajanja nagradne igre nalaziti u Šibeniku, u Docu, na mjestu stare Peškarije. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem kupona. Nepotpuni kuponi, dakle oni koji ne sadrže četiri različita pečata ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u nagradnoj igri, te kuponi koji sadrže bilo nepotpune ili nerazumljive osobne podatke o sudionicima nagradne igre smatrat će se nevažećima.

 Nagradno izvlačenje održat će se dana 31.12.2013. godine u 12,00 sati  u Šibeniku, u Docu, na mjestu stare Peškarije, u sklopu novogodišnjeg programa.

Iz kategorije: Vijesti