Datum objave: 14. Prosinac 2013

Svjetski i olimpijski pobjednici u vaterpolu igraju na bazenu u Crnici

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik biti će domaćin vaterpolo utakmice 3. kola FINA Svjetske lige između seniorskih reprezentacija Hrvatske i Mađarske, aktualnih Olimpijskih pobjednika i Svjetskih prvaka, koja će se održati na bazenu u Crnici 14. siječnja 2014.g.

Dogovoreno je to nakon jučerašnjeg razgovora Željka Burića, šibenskog  gradonačelnika i dopredsjednika i Perice Bukića, izvršnog direktora Hrvatskog vaterpolskog saveza, kao i sastanka gradonačelnika s Ivicom Tuckom, izbornikom hrvatske vaterpolske vrste,.

„Riječ je o velikom sportskom događaju, a bit će to svakako i prigoda za promociju grada  Šibenika, kao grada sporta i velikih sportskih imena", kazao je gradonačelnik.

Inicijativa za održavanjem utakmice u Šibeniku pokrenuta je pismom Perice Bukića gradonačelniku u kojem stoji: "Organizacijom ove velike utakmice, Hrvatski vaterpolski savez želi ukazati povjerenje Gradu Šibeniku koji je i do sada davao značajne potpore hrvatskom vaterpolu, te koristimo prigodu da Vam se još jednom na svemu zahvalimo. Nisu izblijedjele naše lijepe uspomene kada smo u Šibeniku, tijekom ljeta 2009., zahvaljujući besprijekornoj organizaciji, uz nezaboravnu podršku navijača, uspjeli osvojiti Svjetsko juniorsko prvenstvo te se i ovom prigodom nadamo kako ćemo uz vatreno navijanje šibenske publike, uspjeti svladati aktualne svjetske prvake“.

 

foto: arhiva

Iz kategorije: Vijesti