Datum objave: 13. Prosinac 2013

Pridružite se humanitarnoj akciji prikupljanja igračaka!

Diana Ferić
Diana Ferić

Organizatori „Nove u Docu“ pozivju sve građane da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja igračaka, koja će započeti u ponedjeljak, 16. prosinca, na dvije lokacije: u Gradskoj knjižnici i Dalmare centru.

Prve igračke u kutiju ubacit će Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, Nikica Penđer i Danijel Mileta, zamjenici gradonačelnika Grada Šibenika, točno u 10 sati, u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“, a pozvani su i građani da se pridruže akciji.

Druga kutija za prikupljanje igračaka, postavit će se u Dalmare centru, u 17 sati,  gdje će Nikica Penđer, također pozvati sve građane da se uključe u humanitarnu akciju ubacivanjem igračke.

Obje kutije izradile su marljive i talentirane ruke učenika Srednje strukovne škole u Šibeniku. Prikupljene igračke darovat će se djeci, odnosno, obiteljima lošijeg imovinskog statusa, stoga se pozivaju svi građane da ubace koju knjigu, slikovnicu, bojice, ili igračkicu za njih, jer se bliži vrijeme darivanja i sva bi se djeca, na Božić trebala probuditi s velikim osmijehom na licu i lijepim darom u rukama, poručuju organizatori.

 

foto: arhiva

Iz kategorije: Vijesti