Datum objave: 13. Prosinac 2013

"Božićna priča"- poslastica za najmlađe u organizaciji NP Krka počinje u ponedjeljak

Diana Ferić
Diana Ferić

Nacionalni park „Krka“ i ove godine prigodno obilježava nadolazeće blagdane pa su za najmlađe pripremili „Božićnu priču“ koju će ispričati kroz druženje, pjevanje, ukrašavanje, darivanje i čestitanje u novoj Božićnoj priči. Druženje počinje u ponedjeljak, 16.prosinca u Skradinu, a traje do srijede 18. prosicna. Odvijati će se na tri lokacije: u Skradinu, Kninu i Drnišu.

Božićna priča započinje predstavom „Dobri snjegović“ u izvedbi kazališne udruge „Virko“ u režiji Sergeja Mioča. Priča je to o likovima koji u doba godine kada je većina ljudi u uzvišenom ozračju darivanja nisu te sreće jer su napušteni, promrzli i gladni. Mogu li vilenjaci malim junacima učiniti ove dane ugodnima i radosnima ili ih svatko od nas svojom empatijom i altruizmom može učiniti sretnima?

Djeca će se nastaviti družiti na eko radionici izrađujući snježne kugle od recikliranog materijala poput manjih staklenki i figurica uz vesele božićne pjesme i ples. Cilj radionice je poticanje višestruke uporabe predmeta te smanjenje količine otpada uz razvoj kreativnosti i dječje mašte za sretno odrastanje.

Raspored održavanja Božićne priče:

16. prosinca, ponedjeljak, u 9:00 u Ispostavi JU „NP Krka“ u Skradinu
17. prosinca, utorak, u 10:00 u Info centru Ekološke udruge „Krka“ u Kninu
18. prosinca, srijeda, u 9:30 u Ispostavi JU „NP Krka“ u Drnišu

foto: npkrka.hr
 

Iz kategorije: Vijesti