Datum objave: 28. Prosinac 2012

FOTO DANA – Sigurna budućnost bez straha i neizvjesnosti

Diana Ferić
Diana Ferić

Malo je reklama čija je poruka tko zorno potvrđena i dokazana pred očima javnosti kao što se to danas dogodilo s porukom koju građanima upućuje Jadranska banka.                                                                                                                                                                  

Na golemoj zastavi Jadranske banke koja je danas postavljena na pročelju zgrade koju Šibenčani nazivaju „Riječanka“ piše: TRADICIJA, SIGURNOST, BUDUĆNOST. Oni koji su imali sreću vidjeti kako na njenom postavljanju sigurno, vedro i optimistično rade dvojica iskusnih planinara viseći na konopima visoko iznad tla bez dvojbe su uočili i shvatili koliku je dodatnu snagu doživjela poruka domicilne šibenske banke.
Ovim fotografijama ne trebaju nikakve riječi i objašnjenja pa ih objavljujemo s namjerom da ih se shvati kao čestitku kojom Jadranskoj banki čestitamo njen 55. rođendan.

Uz štovanja vrijedni jubilej Jadranske banke, koji na žalost nije obilježen, umjesto poklona svim njenim djelatnicima postavljamo svim Šibenčanima jedno jednostavno pitanje:
„Možete li zamisliti kako bi izgledali šibenski sport, kultura, mediji… da Šibenik nekim slučajem nema Jadransku banku?“
 

Iz kategorije: Vijesti