Datum objave: 19. Prosinac 2012

DALMARE: Božićni bagatin i finale božićnih događanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Dalmare centar zajedno sa šibenskom udrugom Bagatin organizira danas i sutra "Božićni bagatin",  a predstojećeg vikenda i finale božićnih događanja.

Tijekom cijelog dana 20. i 21.prosinca na centralnom trgu Dalmare centra, uz stručnu pomoć udruge Bagatin i osigurane materijale, svi koji se prijave u kreativnu radionicu stvarat će različite ukrasne predmete.  Radovi  će se odmah  i prodavati posjetiteljima Dalmare centra,  a prikupljeni novac  od prodaje biti će doniran za rehabilitaciju  Jure Kulaze, mladića koji je lani teško stradao kao žrtva nasilja. Najbolji radovi biti će nagrađeni na božićnom događanju u Dalmareu 22.prosinca, a sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti na broj telefona: 091 560 24 65.

U subotu, u 18 sati u Dalmare centru bit će organiziran doček Djeda Božićnjaka i njegovu vesele družine: Bake Mrazice, Vilenjaka Balonka  Mrazića, Vile Mrazice i Grinča, a u programu će sudjelovati i djevojčice iz plesne skupine Stars s božićnim koreografijama.

U nedjelju, u isto vrijeme, u 18 sati, na centralnom trgu počinje Božićni tulum. Sve posjetitelje zabavljat će grupa Oranž s odabranim hitovima za sve generacije, a posebno one najmlađe . Sve to, ističu u Dalmare centru iznimna je prilika da se dobro zabavite i opustite pred  božićne blagdane.(adv)

Iz kategorije: Vijesti