Datum objave: 12. Prosinac 2012

Roditelji i djeco pozor- večeras startaju "Božićne čarolije"

Diana Ferić
Diana Ferić

Tradicionalni blagdanski program namijenjen djeci pod nazivom "Božićne čarolije"  otvara se večeras prigodnim programom u šibenskom kazalištu. Nastupit će  zborovi Crvčak i Zdravo maleni, plesni ansambl Sjene, djeca iz vrtića Osmijeh, članovi udruga Zlatni mikrofon i DŠR Balans. Plesat će i skupina Stars, a pojavit će se i Djed Mraz. Program počinje u 19 sati, a voditeljica je Ines Rudan. 

Božićne čarolije su najdugovječnija manifestacija takve vrste u Hrvatskoj. Već ih 20 godina organizira Scenska udruga Leona pod pokroviteljstvom Grada Šibenika. Šibenik je jedan od rijetkih gradova u kojem se uoči Božića i novogodišnjih blagdana organizira poseban program za djecu.

U sklopu te glazbeno - scenske manifestacije bit će održano niz zabavnih programa za djecu, a neće izostati niti tradicionalni dječji doček nove godine koji će se ove godine održati u hotelu Krka. 
Sutra se organizira atraktivna povorka s Djedom Mrazom koja će se kretati od Baldekina do Krešimirovog doma gdje će biti svečano dočekan. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3