Datum objave: 09. Prosinac 2012

Duet Gorana Karana i Helene Bastić iznenađenje na Rotary plesu

Diana Ferić
Diana Ferić

Sinoćnji tradicionalni Rotary bal u hotelu Imperijal u Vodicama pružio je dvostruki užitak – sudjelovanje u akciji „Za šibensku izvrsnost“ te zabavu i ples uz grupu Feniks, gosta večeri Gorana Karana i iznenađenje večeri Helenu Bastić.

Prodajom ulaznica i bogatom lutrijom prikupljen je novac za stipendiranje još jednog marljivog i darovitog šibenskog studenta ili studenticu u akciji koju šibensku rotarijanci provode već godinama, a naknadno će se odlučiti kome će taa vrijedna potpora pripasti ove godine. Od lutrije je sinoć prikupljeno oko 6 000 kuna, a najmanje toliko će se namaknuti i od ulaznica.

Budući da je riječ o humanitarnom balu Goran Karan i Helena Bastić nastupili su besplatno, a honorar je odbio i voditelj Borislav Čubrić. Karan je zbog toga nastupa jučer po snijegu iz Zagreba putovao više od 6 sati i jedva se probio do Vodica. Izvedbama kako svojih pjesama tako i opernih arija i ever greena još jednom je potvrdio svoje iznimne glasovne mogućnosti, a posebna „poslastica“ bila izvedba jedne od pjesama s njegovog novog albuma, u duetu s Helenom Bastić koja je napisala riječi za tu pjesmu.

Plesu su se uglavnom odavali članovi šibenskog Rotary kluba sa suprugama i njihovi prijatelji, a i ovog puta uglavnom su izostali političari pa i mnogi drugi viđeniji ljudi iz lokalnog gospodarskog i kulturnog života koji bi mogli, bez obzira na to što ej kriza, pokazati više sluha za ovakva humanitarna događanja i privatno ih podržati. Od političara nazočni su bili jedino Franko Vidović saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika te dr Željko Burić, ravnatelj šibenske bolnice koji se spominje kao jedna od mogućih HDZ – ovih kandidata za mjesto gradonačelnika ili župana na narednim lokalnim izborima.

Iz kategorije: Vijesti