Datum objave: 08. Prosinac 2012

Dobri ljudi sjetili se korisnika "Roman obitelji" u Bratiškovcima

Diana Ferić
Diana Ferić

Klapa Dalmatinke pod vodstvom Ive Mikuličina razveselila je ovih predblagdanskih dana korisnike Centra "Roman obitelj" u Bratiškovcima koji skrbi o osobama s mentalnom retardacijom. No oni nisu jedini koji su ih se sjetili u ovo vrijeme darivanja i pomoći potrebitim, a tim je ljudima ta pažnja posebno dragocjena jer većina ih blagdane neće dočekati sa svojim obiteljima i najbližima.

U posjetu su im bili grupa Bagatin,  djelatnici Caritasa i fra Edi Sokol, a učenici OŠ Tina Ujevića prikupljaju za njih poklone i čestitke.  Korisnici tog centra bili su na koncertu u spomen na šibenske tenore. Narednog utorka posjetiti će ih klapa Rećine  i uvesliti  svojim koncertom.             

 

Centar za rehabilitaciju Roman obitelj trajno skrbi o 100 odraslih osoba s posebnim potrebama, odnosno osoba s umjerenom i težom mentalnom retardacijom. I ove godine većina korisnika Centra neće nadolazeće blagdane provesti uz  svoje obitelji već im Centar koji o njima skrbi kroz sve aspekte života, uz  pomoć dobrih ljudi, organizira bogat program kojim  želi s njima podijeliti  radost nadolazećih blagdana . 
 

Iz kategorije: Vijesti