Datum objave: 05. Prosinac 2012

Goran Karan besplatno pjeva na humanitrarnom Rotary balu

Diana Ferić
Diana Ferić

Goran Karan, poznati hrvatski glazbenik odazavo se akciji "Za šibensku izvrsnost" koju već godinama provodi šibenski Rotary klub pa će besplatno, kao gost večeri, nastupiti na njihovom tradicionalnom balu, u subotu 8. prosinca, u hotelu Imperijal u Vodicama.                                                                                                                                                                                          

Uz njega goste će zabavljati i šibenski sastav Fenix. Organiziranjem tog bala te prodajom lutrije i aukcijom slika na njemu Rotary klub prikuplja novac za stipendiranje mladih nadarenih Šibenčana imajući na umu da je znanje jedina vrijedna karta. "Kako je izvrsnost i te kako bogato dodijeljena našim mladim, ne dozvolimo da zbog preskromnih sredstava odustanu na trnovitom putu stjecanja novih znanja, ali jedinom putu koji vodi  mogućnosti sudjelovanja u svjetskoj utrci", ističe Boris Ninić, predsjednik Rotaru kluba Šibenik. 

Ovu plemenitu akciju možete podržati i Vi  dolaskom na Rotary bal . Cijena ulaznice je 300 kuna po osobi od čega čak polovica odlazi u Fonda za stipendiranje šibenskih studenata.  
Vaše priloge možete uplatiti na broj žiro računa 2411006-1120004476 kod Jadranske banke Šibenik otvorenom za ovu akciju, ili donirati prigodni dar kojeg bismo ponudili na lutriji, ističu organizatori.

 

Foto: tportal

Iz kategorije: Vijesti