Datum objave: 29. Studeni 2012

Mladi Šibenčani uče o marketingu na besplatnim seminarima

Diana Ferić
Diana Ferić

Tridesetak, uglavnom mladih Šibenčanki i Šibenčana, sudjeluje na prvom  od pet  besplatnih seminara pod zajedničkim nazivom "Došlo je vrijeme da ozbiljno shvatite marketing". Tema je kreiranje brenda.Organizator seminara je tvrtka Podi Šibenik d.o.o., a projekt financira Ministarstvo poduzetništva i obrta u okviru programa "Poduzetnički Impuls 2012. – Obrazovanje za poduzetnike“. Predavač je Krešimir Grubić, suvlasnik agencije Kreator.atk - prve šibenske „full service“ agencije za tržišno komuniciranje i jedan od vodećih stručnjaka na području tržišnog i javnog komuniciranja u Šibeniku.

Seminar će trajati dva mjeseca, a naredne  teme su "Tko su vaši kupci",  "Odnosi s javnostima", "Internet marketing" i "Društvene mreže“, a održavaju se u prostoru Poduzetničkog inkubatora. 

"Sadržajem i načinom izlaganja, seminari su prilagođeni šibenskim poduzetnicima. Tijekom predavanja analizirat ćemo  slučajeve iz šibenske prakse. Prijedlozi i sugestije uvažavat će veličinu lokalnog tržišta, stvarne uvjete poslovanja, ograničene budžete s kojima raspolažu domaći poduzetnici i poslovni mentalitet koji nas okružuje", ističe Krešimir Grubić.

Iz kategorije: Vijesti