Datum objave: 26. Studeni 2012

Uključite se u polemiku:Novac za Banj ili Banj i Rezalište!

Diana Ferić
Diana Ferić

Plaža Banj je vjerojatno jedan od prepoznatljivijih ako ne i najprepoznatljivijih  i najboljih projekata  aktualne gradske vlasti i nema sumnje da ga treba dovesti do kraja, jer je ove godine završena samo prva faza tog projekta. No vijećnici oporbenog HDZ -a danas su aktualnu vlast upitali je li pošteno da se svih 5 milijuna kuna, koliko je predviđeno rebalansom gradskog proračuna, uloži u samo tu plažu dok druga gradska plaža, koju pohodi i veći broj Šibenčana, ona u Podsolarskom, nesretno nazvana Rezalištem, stoji neuređena i zapuštena, kako je kazala Anita Škugor Kodžoman.  

Bitno je napomenuti da je plaža u Podsolarskom  uređena, ako se to tako nazvati nasipanje mora, za mandata HDZ - ove vlasti u Gradu Šibeniku. No tijekom ljeta  ona izgleda kao parkiralište automobila, a ne gradska plaža.

Čelni ljudi aktualne gradske  vlasti od dogradonačelnika Petra Baranovića do pročelnika  Ureda za imovinsko pravne poslove Ivice Živkovića složili su se da i ostale plaže osim Banja, i to ne samo Podsolarsko nego i primjerice Jadriju,  treba urediti, ali da za sve nema novca. Dogradonačelnik Grada Šibenika Franko Vidović je ustvrdio kako je nemoguće novac koji je predviđen za Banj dijeliti  jer je u tom slučaju neprovediva predviđena javna nabava za uređenje te plaže tako da nije prošao prijedlog vijećnika HDZ -a da se novac podijeli između dviju gradskih plaža, a nas zanima što mislite Vi pa Vas  pozivamo da se izjasnite na anketi koju smo od danas otvorili na našoj stranici.  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3