Datum objave: 22. Studeni 2012

Humanitarni koncert "Za našu dicu" ispunio sva očekivanja

Diana Ferić
Diana Ferić

Antonija Mišura, najbolja šibenska sportašica i po mnogima najljepša svjetska sportašica na dirljiv je način, u prepunoj dvorani na Baldekinu, okružena s, kako ih je nazvala, četvero šibenskih anđela - Sarom Kostadinov, Antom Mučićem, Ivanom Klisovićem i Rinom Čičin Čičin Šain koji boluju od malignih bolesti otvorila je večerašnji humanitarni koncert "Za našu dicu" namijenjen  upravo prikupljanju novca za liječenje tih četvero mališana. Organizatorice koncerta, članice Udruge žena "Sveti Ante" odradile su lavovski posao motiviravši više od tisuću i pol Šibenčana da dođu na koncert i pruže potporu oboljeloj djeci i njihovim obiteljima.  Pokazalo se još jednom na djelu veliko šibensko srce! Riječi potpore i ohrabrenja uputili su  i šibensko - kninski župan Goran Pauk i šibenski gradonačelnik dr Ante Županović. Financijsku potporu dali su mnogi šibenski poduzetnici, obrtnici i građani, nekoliko žena iz Slavonije te poznati šibenski nogometaš  Gordon Schindelfeld i njegova supruga Ivana.

Na koncertu su nastupili Tomislav Bralić i klapa Intrade, Kanela, Nas Quatros, Romansa, Amadeus band Zadar, Ivan Burić, Ivica Sikirić Ićo, Igor Cukrov, Antonija Dora Pleško, Boris Erceg i Klapa Žrnovica te male šibenske plesačice i pjevačice.  Raspjevali su brojnu publiku, među njima i Antoniju Mišuru i njezine kolegice košarkašice kako se vidi na našim fotografijama. 

Osim prikupljanja pomoći za oboljelu djecu Udruga žena sveti Antun tim koncertom je željela skrenuti pozornost javnosti na činjenicu da u Šibeniku  sve više djece u Šibeniku obolijeva od zloćudne vrste  tumora mozga, a da istodobno u Šibeniku nema dječje onkologij .

 

Iz kategorije: Vijesti