Datum objave: 09. Studeni 2012

Krešimir Mišak, novinar i publicist predstavio svoje knjige u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Krešimir Mišak, novinar i publicist, autor poznate emisije "Na rubu znanosti" potvrdio je svoj kultni status večeras u Šibeniku na predstavljanju svojih pet knjiga ( zbirke SF-priča "Zvjezdani riffovi", znanstveno-popularne knjige "Telepatija i telekineza", "Svjetla na nebu: kronologija istraživanja NLO-a", "Sretan vam kraj svijeta (... kakvog ste poznavali)", publicističkog djela "Sve piše u novinama (a ponešto i ne)" i svoje najnovije knjige "Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!: Znanost, parapsihologija, urbane legende i osobna priča")budući da svi zainteresirani nisu mogli stati  u prostor Knjižare Matica u kojoj je to događanje održano, a nakon toga je bilo i puno onih koji su se  željeli s njim slikati., kao s pravom zvijezdom i koji su tražili da im potpiše kupljene knjige.  

Popularni gost autor  je u sat i pol vremena, gotovo u jednom dahu, svojim nekonvencionalnim pristupom pričao o univerzalnim temama, znanstvenim dilemama ,  graničnim područjima znanosti, područjima svijesti, parapsihološkim pojavama, NLO - ima, teoriji urote ali i o iskrivljenim izvještavanjima koji nam mediji danas nude i zamagljuju ispravni pogled na bitna događanja zaključivši kako je paradoks današnjeg vremena da unatoč  savršenim komunikacijskim tehnologijama na kraju možemo vjerovati samo onomu u što se sami uvjerimo i do čega dođemo usmenom predajom jer smo izloženi stalnoj manipulaciji informacijama. Brojne  zanimljive, ali  djelom i već poznate priče i činjenice  vezane za različite teme iz njega su izvirale poput vulkana i nije ga bilo lako slijediti.

Susret s Krešimirom Mišakom  organizirale su vlasnice šibenske  Knjižare matica u sklopu svojih redovnih događanja koje su nazvali "Susret s autorom".

 

Iz kategorije: Vijesti