Datum objave: 07. Studeni 2012

SDP ponovo kandidira dr Antu Županovića za gradonačelnika

Diana Ferić
Diana Ferić

Dr. Ante Županović, sadašnji gradonačelnik Grada Šibenika bit će kandidat te stranke i na narednim lokalnim izborima kako je, na prijedlog predsjednika Franka Vidovića, jednoglasno odlučeno na sjednici Gradskog odbora SDP Šibenik, priopćili su iz SDP -a.

„Prije nepune 4 godine ova ista gradska organizacija predložila je dr. Antu Županovića kao kandidata za gradonačelnika Šibenika. S punim pravom mogu ustvrditi da smo dobro izabrali jer kad danas pogledamo što je u Šibeniku napravljeno u protekle nepune 4 godine, unatoč vrlo teškoj gospodarskoj situaciji pa i različitih politikantskih opstrukcija, mislim da možemo biti zadovoljni. Doktor je vodio Grad s puno ljubavi, s puno želje za boljitkom u svim njegovim segmentima i ne sumnjam da će ga tako voditi i sljedeće 4 godine. Kao njegov zamjenik dobro znam koliko je sebe dao za Grad i koliko mu Šibenik znači. Dosta smo toga napravili, ali još imamo dosta posla i za obaviti“, istaknuo je na sjednici Franko Vidović.

Dr. Ante Županović se zahvalio na kandidaturi i pri tome rekao: „Kada sam prije 4 godine prihvatio vaš poziv da budem kandidat za gradonačelnika imao sam puno želje i energije mijenjati stanje u Šibeniku s ciljem poboljšanja uvjeta života svih njegovih građana. I danas, još uvijek imam istu želju i energiju. Ne sumnjam da ćemo dobiti povjerenje građana i za sljedeće 4 godine jer rezultati stoje iza nas. Drago mi je da sam imao vašu podršku i da je imam danas. Posebno bih se zahvalio Franku i kao predsjedniku, ali i kao svom zamjeniku“, priopćili su iz SDP -a.

Tako su i službeno opovrgnuta nagađanja da bi se na predstojećim izborima, kao kandidat te stranke, mogao pojaviti Franko Vidović. 

Na naš novinarski upit  o kandidatu za gradonačelnika Grada Šibenika na predstojećim izborima iz HDZ -a nismo još dobili  službeni odgovor, a neslužbeno doznajemo da odluka još nije donesena te da kao izgledni kandidat i dalje ostaje Danijel Mileta, ali se pojavilo i novo ime. To je Željko Dulibić, aktualni ravnatelj Županijske lučke uprave koji  bi mogao imati i potporu Predsjedništva stranke. O svom kandidatu  još nisu odlučili s niti u HSP - u, a niti u drugim strankama i udrugama koje namjeravaju izaći na lokalne izbore.   
 

 

Iz kategorije: Vijesti