Datum objave: 18. Listopad 2012

Paravinja na kraju suđenje ponovio: "Nisam kriv!"

Diana Ferić
Diana Ferić

"Nisam kriv" kazao je i danas, tražeći završnu riječ na kraju suđenja, Dragan Paravinja optužen za ubojstvo maloljetne Antonije Bilić i dva pokušaja silovanja. Njegova odvjetnica po službenoj dužnosti Ankica Giljanović nakon završenog sluđena kazala je novinarima kako je nejzin branjenik izrazio nezadovoljstvo što suđenje nisu mogli pratiti novinari. Presudu će sutkinja Nives Nikolac izreći sutra u 9.30 sati, a državno odvjetništvo je, kako se neslužbeno doznaje, zatražilo maksimalnu kaznu od 40 godina. Obitelj nestale  Antonije Bilić  duboko je razočarana i nesretna što se nije otkrilo što se dogodilo s njihovom kćerkom čije tijelo nije pronađeno. 

Objavljeno ranije: Dragan Paravinja koji je pred Županijskim sudom u Šibeniku optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne autostoperice Antonije Bilić trebao bi  se danas, na vlastiti zahtjev obratiti sudu na kraju suđenju. Jučer su završne riječi iznijeli optužba i obrana. 

Iako su od početka pomno pratili suđenje i bili nazočni svakom ročištu, u sudnici jučer nije bio nitko od članova obitelji Bilić. "Iako su zadovoljni kako se postupak vodi, oni su vrlo teško. Vrlo emotivno su primili završetak postupka i iznimno se teško osjećaju. U teškoj su situaciji, teško im pada ovo iščekivanje. Očekivali su saznati sudbinu Antonije, bilo da je živa ili mrtva. Međutim, odgovora za sada nema. ", rekao je novinarima Vinko Ljubičić, odvjetnik koji zastupa oštećenu obitelj.

Presuda Draganu Paravinji trebala bi biti donesena sutra u petak 19. listopada,a sutkinja Nives Nikolac tek treba odlučiti hoće li novinari moći pratiti nejzino obrazloženje. 

Iz kategorije: Vijesti