Datum objave: 02. Listopad 2012

Vozač koji je sinoć usmrtio motociklistu prijavio se policiji

Diana Ferić
Diana Ferić

Sam se policiji prijavio vozač koji je svojim autmobilom sinoć na raskrižju Ulica 113. šibenske brigade i Svilajske ulice usmrtio  57-godišnjeg  motociklistu iz Šibenika nakon čega je pobjegao s mjesta nesreće, priopćila je jutros Policijska uprava šibensko - kninska.

Očevidom na mjestu nesreće, koji je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika uz sudskog vještaka za promet i policiju, utvrđeno  da je do prometne nesreće došlo kada je 53-godišnji vozač iz Šibenika, upravljajući osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka dolaskom na raskrižje sa Svilajskom ulicom počeo skretati u tu ulicu, a da pritom nije propustio vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera zadržava smjer kretanja. Uslijed toga je došlo do sudara osobnog vozila s motociklom Aprilia, šibenskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 57-godišnjak iz Šibenika. Tijelo smrtno stradalog 57-godišnjaka, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika  prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice u Šibeniku radi obdukcije.

 

Protiv 53-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznene prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanje prometne nesreće.

 

Objavljeno 2. listopada u 23 sata:Vozač skutera poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 21 sat na križanju  Ulice kroz Meterize i Ulice 113 brigade u Šibeniku. Neslužbeno doznajemo da je do nesreće došlo kada mu je vozač  osobnog automobila oduzeo pravo prvenstva, a  nakon što  ga je oborio pobjegao je. O silina udarca dovoljno govori to što se kaciga na glavi poginulog raspukla na tri dijela. Vozač skutera je preminuo u vozilu Hitne pomoći, na putu prema Bolnici. Policija još nije priopćila detalje o toj teškoj prometnoj nesreći. 

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3