Datum objave: 30. Rujan 2012

Očna poliklinika Svjetlost bliža Dalmatincima

Diana Ferić
Diana Ferić

Očna poliklinika Svjetlost  prof. dr. sc. Nikice Gabrića od petka 28. rujan otvorena je i u Splitu. Na svečanosti otvaranje bili su  predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipovića i drugi  visokih državnih dužnosnici. Otvaranjem vrata ove poslovne jedinice vrhunske specijalističke bolnice za oftalmologiju, pacijentima s područja Dalmacije, ali i šire, najkvalitetnija oftalmološka zdravstvena usluga napokon je postala dostupnija.

“Otvaranjem ove nove poslovne jedinice izišli smo u susret našim brojnim pacijentima, koji su do sada morali iz Dalmacije, ali i susjednih regija u Bosni i Hercegovini dolaziti u Zagreb, a inače broje više od četvrtine ukupnog broja naših pacijenata. Time smo postavili i zdrave temelje za razvoj zdravstvenog turizma na ovom području“, istakao je tijekom svečanog otvaranja „Svjetlosti“ u Splitu prof.dr.sc. Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike.

U Split je uz novu tehnologiju stigao i iskusni, dobro uigrani tim liječnika koji za sobom u posljednje tri godine ima ukupno više od 25.000 zahvata, a osim njih zaposleno je još 10 osoba srednje medicinske struke i administrativnog osoblja. Klinika Svjetlost u Splitu prostire se na više od 450 četvornih metara, a pacijentima će u svoje tri operacijske sale, četiri ambulante i dva dijagnostička kabineta nuditi kompletnu oftalmološku uslugu – od laserskog skidanja dioptrije, operacije mrena, pa do najsloženijih operacija.

Iz kategorije: Vijesti