Datum objave: 19. Rujan 2012

Gradonačelnik Županović protiv odlaska Ane Gojanović

Diana Ferić
Diana Ferić

Unatoč tomu što je šibenski gradonačelnik dr Ante Županović danas na sjednici Gradskog vijeća kazao da je pročelnica njegovog ureda Ana Gojanović, koja je dala ostavku, njegova  desna i lijeva ruka i da nije prihvatio njezinu ostavku i time želio  ostaviti dojam da se ništa drastično ne događa, Ana Gojanović, svojevoljno, napušta tu funkciju i odlazi na drugu radno mjesto u gradskoj upravi. Kako neslužbeno doznajemo već se priprema natječaj za mjesto pročelnika Ureda gradonačelnika. Pitanje o  ostavci Ane Gojanović Rakić postavio je na Aktualnom satu vijećnik HDZ-a Ivica Poljičak kazavši da je riječ o iznuđenoj ostavci. Naglasio je kako je Ana Gojanović Rakić i za HDZ - ove vlasti u Gradu Šibeniku profesionalno obavljala posao iako nije pripadala toj stranci. 
Gradonačelnik  Županović je u odgovoru na pitanje također ishvalio rad svoje dosadašnje pročelnice, nazvavši je "moja Ana" ne navodeći zbog čega onda ona odlazi."Nisam prihvatio njenu ostavku. Ana je radila  i radi svoj posao kako treba. Bila je moja desna i lijeva ruka i dalje ima moje puno povjerenje. ja sam taj koji odlučuje tko će biti pročelnici gradskih ureda. Dogodit će se ono što Ana želi, ali ja sam njezinim radom bio potpuno zadovoljan.", odgovorio je gradonačelnik. 
Poznato je da je Ana Gojanović Rakić dala ostavku na mjesto pročelnice Ureda gradonačelnika jer se nije slagala s novom koncepcijom uređivanja gradske web stranice i procedurom slanja priopćenja novinarima. 

Iz kategorije: Vijesti