Datum objave: 04. Rujan 2012

Obitelj Bilić oprašta Paravinji ako kaže istinu o njihovoj nestaloj kćeri

Diana Ferić
Diana Ferić

Obitelj nestale Antonije Bilić spremna je oprostiti okrivljenom Draganu Paravinje ako kaže je li Antonija mrtva ili je još uvijek živa, kako je novinarima danas prenio odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić nakon nastavka suđenja Paravinju na Županijskom sudu u Šibeniku koje je i danas održano iza zatvorenih vrata zbog maloljetnosti žrtve i utjecaja koji bi javni postupak mogao imati na obitelj Bilić.

Na suđenju Draganu Paravinji (43) optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić (17) svjedočilo je posljednjih troje svjedoka, piše Večernji list. Odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić za Večernji je rekao da se presuda očekuje u posljednjem tjednu ovog mjeseca, a prenio je i poruku obitelji Bilić.

"Obitelj Bilić ne mrzi nikoga. Oni apeliraju na sve koji nešto znaju o tome što se dogodilo s Antonijom Bilić da im pomognu, pa tako apeliraju i na optuženog Dragana Paravinju. Obitelj Bilić spremna je sve oprostiti, samo da saznaju što se dogodilo s Antonijom, bilo da je živa ili mrtva.", rekao je Vinko Ljubičić. 

Na Županijskom sudu u Šibeniku sutkinja Nives Nikolac ispitala je dva svjedoka na prijedlog obrane i jednog koji je trebao ranije svjedočiti, ali je bio spriječen.

Iz kategorije: Vijesti