Datum objave: 29. Kolovoz 2012

Policija otkrila tko je pucao ispred Haciende

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je danas priopćila da je kriminalističkim istraživanje utvrdila tko je odgovoran za kamenovanje i pucanje iz vatrenog oružja ispred diskoteke Hacineda koje se dogodilo 15. kolovoza ove godine,  ali  još nema službenih potvrda  o navodnom premlaćivanju 21 - godišnjeg  mladića iz Šibenika koje je, navodno, tome predhodilo. "Izvidi su u tijeku i o rezultatima će javnost biti  pravodobno obavještena.", priopćili su iz PU šibensko - kninske.

Dovršili su kriminalističko istraživanje nad  32-godišnjim Šibenčaninom kojeg su osumnjičili za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i uništenje i oštećenje tuđe stvari, dok su 20-godišnjaka, dvojica 21-godišnjaka, 26-godišnjak i 33-godišnjak, svi iz Šibenika te maloljetnik s tog područja osumnjičeni za uništenje i oštećenje tuđe stvari.
Utvrđeno je da su 15. kolovoza oko 6.20 sati u Vodicama kod tamošnjeg disko kluba remetili javni red i mir pri čemu su bacanjem kamenja oštetili fasadu i krovnu ciglu tog objekta. Tom prilikom je  osumnjičeni 32-godišnjak pucao iz vatrenog oružja i tako izazvao opasnost za veći broj ljudi i imovinu. Policija ne navodi što je bio razlog ili uzrok tog teškog izgreda.
 

Iz kategorije: Vijesti